Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Гипоаллергенная диета для пациентов, страдающих грибковой аллергией

Памятка по питанию для больного, страдающего аллергией к плесневым грибам

 
Необходимо исключить из питания следующие продукты
Сыры рокфор, камамбер и чеддер, сыры с плесенью
Кисломолочные продукты 2-3 дня кефир, сметана, айран, тан, творог и др.
Продукты, которые подверглись ферментации в процессе приготовления пиво, вино, шампанское, квас, дрожжевое тесто, квашеная капуста, копчености, дрожжевое тесто, «бочковые» овощи и фрукты (огурцы, томат, яблоки, виноградные листья и др.)

Все фрукты обязательно очищать от кожицы!

Всем больным с пищевой аллергией рекомендуется вести пищевой дневник. Длительность ведения пищевого дневника – в среднем 4 недели.

В ОКДЦ Вы сможете получить рекомендацию от квалифицированных врачей.

Для того чтобы пройти исследование, лечение и получить рекомендации аллерголога ОКДЦ, записывайтесь на приём:

• по телефону регистратуры 8 (863) 227-00-00;

• на нашем сайте окдц.рф

• отправив sms-сообщение со словом «заказ» на номер 8-918-529-03-55

• через чат-бот в Телеграм «Хочу к врачу ОКДЦ»